Zapraszamy do zapoznania się z ofertą menu Szlacheckiego Dworu w Racławicach. Niepowtarzalny klimat sali, obsługa profesjonalnego, doświadczonego zespołu oraz wyśmienita kuchnia sprawią, że Państwa przyjęcie będzie niezapomniane.
Proponujemy różne zestawy menu, a w każdym z nich mnóstwo dań do wyboru. U nas mogą Państwo skomponować menu według własnego uznania.
Zapraszamy i życzymy smacznego!
(Obiad, 3 ciepłe kolacje, deser, zimna płyta, napoje, owoce, słodkości)
Przywitanie gości lampką wina musującego.
Zupa(do wyboru)
- Złocisty rosół podany z domowym makaronem.
- Koperkowa z kluseczkami i knedelkami drobiowymi
- Aksamitny krem pomidorowy, podany z makaronem z pieczonej tortilli.
- Zielony krem brokułowy z chipsem bekonowym i prażonymi pestkami słonecznika.
- Krem z cukinii z plastrami wędzonego łososia podany z groszkiem ptysiowym i chipsem z marchewki
Danie główne(do wyboru)
- Kieszeń drobiowa nadziewana szpinakiem i serem feta podana na aksamitnym sosie.
- Soczysty medalion z indyka, zapiekany z serem pleśniowym podany w towarzystwie duszonych pieczarek.
- Schab nadziewany wykwintnym farszem chrzanowo -żurawinowym, podany na domowej konfiturze przygotowanej z czerwonej cebulki.
- Soczysty karczek marynowany i pieczony w ziołach staropolskich, podany z lekkim sosem myśliwskim.
- Pieczone talarki z najlepszego schabu z sosem kurkowo-śmietanowym.
- Sztufada wołowa nadziewana warzywami i wędzonką w sosie własnym
- Zrazy wołowe w towarzystwie papryki i duszonych pieczarek, podane z ciemnym sosem pieczeniowym
Dodatki do dań głównych
- Młode ziemniaczki z koperkiem
- Purée ziemniaczane
- Ćwiartki z ziemniaczków z czosnkiem i tymiankiem
- Kluski śląskie
Deser(do wyboru)
- lody waniliowe w musie malinowym z odrobiną śmietany
- sałatka owocowa podana z gałką lodów i gorącymi wiśniami
- gruszka po królewsku w ajerkoniaku z gałką lodów waniliowych oblanych sosem czekoladowym
- deser panna cotta podany na musie malinowym
- tiramisu z biszkoptem i nuta ameretto
- domowa szarlotka z orzechami i miodem podana i lodami bakaliowymi
Kolacja I(do wyboru)
- Szaszłyk szlachcica - drobiowy lub z wieprzowy przekładany marynowanymi warzywami i chrupiącym boczkiem podawany z sosem 1000 wysp
- Chrupiące nuggetsy podane z sosem czosnkowym lub sosem meksykańskim.
- Sakiewka wieprzowa nadziewana szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami
- Grillowana soczysta pierś z indyka podana z glazurowanym porem na sosie musztardowo-miodowym
- Gniazda kukułcze siekana wieprzowina podana z jajkiem, plastrem szynki wiejskiej, panierowana
- Schab panierowany otrębami owsianymi podany z widgetami ziemniaczanymi.
Kolacja II(do wyboru)
- Mięsne żeberko marynowane grzańcem galicyjskim i goździkami, glazurowane miodem gryczanym podane z kapustą staropolską.
- Kotlet gorgon-blue z szynką i serem królewskim
- Faworki schabowe panierowane z bekonem podane z sosem chrzanowy.
- Schab po szlachecku z pieczarkami w towarzystwie zielonego groszku i jajka
- Gulasz strogonow
- Kwaśnica na wędzonym żeberku
Kolacja III(do wyboru)
- Żurek staropolski podany z kulkami mięsnymi, ziemniaczkami i skwarkami.
- Tradycyjny barszcz czerwony, podany z pasztecikiem z ciasta drożdżowego i nutą czarnuszki.
- Bogracz z kładzionymi kluseczkami
- Staropolski bigos z grzybami leśnymi i dług dojrzewającą dziczyzną w towarzystwie jałowca
Dodatki do kolacji(do wyboru)
- Młode ziemniaczki z koperkiem
- Talarki ziemniaczane
- Purée ziemniaczane z dodatkiem z zielonego groszku
- Ziemniaki opiekane po staropolsku (cebulka, boczek, pieczarki)
- Rosti ziemniaczane (szwajcarskie placki z ziemniaków)
- Purpurowe kaszotto
- Rizotto z warzywami
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Frytki
Surówki(do wyboru)
- Buraczki na ciepło z pestkami słonecznika
- Młoda kapusta zasmażana
- Marchewka z ananasem
- Ćwikła z chrzanem
- Seler z rodzynkami
- Surówka z białej kapusty
- Surówka z czerwonej kapusty
- Staropolska kapusta zasmażana
- Warzywa grillowane
- Warzywa glazurowane miodem
- Warzywa przygotowane na parze
- Mizeria
- Mix sałat
- Surówki sezonowe
Zimna płyta(do wyboru)
- Półmiski z wędlinami i pieczonymi mięsami
(szynka wiejska, pasztet, karczek pieczony, schab po staropolsku, galantyna drobiowa, boczek rolowany, roladka z indyka z owocami suszonymi)
- Sałatki (2 do wyboru)
jarzynowa, gyros, ryżowa z tuńczykiem, makaronowa, grecka, porowa, mix sałat
- Sosy do zimnej płyty (2 do wyboru)
chrzanowy, musztardowy, czosnkowy, tzatziki, słodko-kwaśny, meksykański, holenderski, musztardowy, tysiąca wysp
- Galaretki (2 do wyboru)
drobiowa, wieprzowa, warzywna, galantyna wiosenna, schab w galarecie
- Ryba (1 do wyboru)
ryba po grecku, śledź po kaszubsku, śledź po japońsku, śledź w zalewie octowej, tatar rybny z orzechami
- Jajka faszerowane musem (2 do wyboru)
chrzanowym, pieczarkowym, musztardowym, tuńczykowym, paprykowym
Napoje
- kawa
- herbata
- pepsi
- mirinda
- 7up
- tymbark
- oranżada
- soki w dzbankach
Słodkości - na stół
- ciasta domowego wypieku na paterach
- owoce na paterach
Dodatki specjalne
- STÓŁ WIEJSKICH WYROBÓW
(kiełbasa wiejska, kabanosy, szynka z kością, kura nadziewana, pasztet ze śliwką, jaskółcze gniazda, , kaszanka, schab wędzony, salceson, boczek pieczony z musztarda francuską, ogórki, smalec, pieczywo,)
- PÓŁMISEK SZLACHECKI -
(devolay, tradycyjny schabowy, filet drobiowy w płatkach kukurydzianych, chruścik drobiowy, kieszeń a-la dworek)
- STAROPOLSKI STÓŁ -
(Mix pierogów, żeberko w kapuście, golonko w piwie - podane w bemarze, żurek staropolski podany w kociołku)
- PACZKI Z CIASTEM DLA GOŚCI WESELNYCH
- TORT
- FONTANNA ALKOHOLOWA (wino) 2 fontanny
- FONTANNA CZEKOLADOWA (czekolada, pianki, rurki)
- ŁOSOŚ FASZEROWANY - wycena indywidualna
- BUFET WEGETARIAŃSKI - wycena indywidualna
- BUFET FINGER FOOD - wycena indywidualna
- CANDY BAR
Atrakcje weselne
- POKAZ FEJERWERKÓW
- FOTO-BUDKA
- BARMAN
- ANIMATORKA DLA DZIECI
- FLORYSTKA
- AUTOKAR DLA GOŚCI
- SAMOCHÓD DO ŚLUBU
- ZESPÓŁ MUZYCZNY
- DJ
- ...
(Przystawka, Obiad, Tort, 4 cieple kolacje, deser, zimna płyta, napoje, owoce, słodkości)
Przywitanie gości lampką wina musującego.
Przystawka(do wyboru)
- Szparagi w wiejskiej szynce zalane złocistym sosem
- Nadziewane rożki z szynki z musem chrzanowym i wiejskim jajkiem podane z chipsem
- Pierś swojskiego kurczaka marynowana w sosie balsamicznym podana na chrupiącej salacie lodowej
Zupa(do wyboru)
- Złocisty rosół podany z domowym makaronem.
- Koperkowa z kluseczkami i knedelkami drobiowymi
- Aksamitny krem pomidorowy, podany z makaronem z pieczonej tortilli.
- Zielony krem brokułowy z chipsem bekonowym i prażonymi pestkami słonecznika.
- Dworski krem szparagowy z talarkami drobiowymi.
Danie Główne(do wyboru)
- Kieszeń drobiowa nadziewana szpinakiem i serem feta podana na aksamitnym sosie.
- Soczysty medalion z indyka, zapiekany z serem pleśniowym podany w towarzystwie duszonych pieczarek.
- Schab nadziewany wykwintnym farszem chrzanowo -żurawinowym, podany na domowej konfiturze przygotowanej z czerwonej cebulki.
- Soczysty karczek marynowany i pieczony w ziołach staropolskich, podany z lekkim sosem myśliwskim.
- Pieczone talarki z najlepszego schabu z sosem kurkowo-śmietanowym.
- Sztufada wołowa nadziewana warzywami i wędzonką w sosie własnym
- Zrazy wołowe w towarzystwie papryki i duszonych pieczarek, podane z ciemnym sosem pieczeniowym
Dodatki do dań głównych
- Młode ziemniaczki z koperkiem
- Purée ziemniaczane
- Ćwiartki z ziemniaczków z czosnkiem i tymiankiem
- Kluski śląskie
Deser(do wyboru)
- lody waniliowe w musie malinowym z odrobiną śmietany
- sałatka owocowa podana z gałką lodów i gorącymi wiśniami
- gruszka po królewsku w ajerkoniaku z gałką lodów waniliowych oblanych sosem czekoladowym
- deser panna cotta podany na musie malinowym
- tiramisu z biszkoptem i nuta ameretto
- domowa szarlotka z orzechami i miodem podana i lodami bakaliowymi
Kolacja I(do wyboru)
- Szaszłyk szlachcica - drobiowy lub z wieprzowy przekładany warzywami i chrupiącym boczkiem podawany z sosem 1000 wysp
- Chrupiące nuggetsy podane z sosem czosnkowym lub sosem meksykańskim.
- Sakiewka drobiowa nadziewana szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami
- Gniazda kukułcze siekana wieprzowina podana z jajkiem, plastrem szynki wiejskiej, panierowana
- Schab panierowany płatkami owsianymi podany z widgetami ziemniaczanymi.
Kolacja II(do wyboru)
- Grillowane paseczki z piersi indyka podane w przyprawach śródziemnomorskich w towarzystwie dipu z ogórka zielonego
- Mięsne żeberko marynowane grzańcem galicyjskim i goździkami, glazurowane miodem gryczanym.
- Kotlet gorgon-blue z szynką i serem królewskim
- Faworki schabowe panierowane z bekonem podane z sosem chrzanowy.
Tort
Kolacja III(do wyboru)
- Schab po szlachecku z pieczarkami w towarzystwie zielonego groszku i jajka
- Udko z kurczaka bez kości faszerowane kapustą włoską, ryżem i warzywami.
- Gulasz strogonow
- Kwaśnica na wędzonym żeberku
Kolacja IV(do wyboru)
- Żurek staropolski podany z kulkami mięsnymi, ziemniaczkami i skwarkami.
- Tradycyjny barszcz czerwony, podany z pasztecikiem z ciasta drożdżowego i nutą czarnuszki.
- Bogracz z kładzionymi kluseczkami
- Staropolski bigos z grzybami leśnymi i dług dojrzewającą dziczyzną w towarzystwie jałowca
Dodatki do kolacji(do wyboru)
- Talarki ziemniaczane
- Purée ziemniaczane z dodatkiem z zielonego groszku
- Ziemniaki opiekane po staropolsku (cebulka, boczek, pieczarki)
- Rosti ziemniaczane (szwajcarskie placki z ziemniaków)
- Purpurowe kaszotto
- Rizotto z warzywami
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Frytki
Surówki(do wyboru)
- Buraczki na ciepło z pestkami słonecznika
- Młoda kapusta zasmażana
- Marchewka z ananasem
- Ćwikła z chrzanem
- Seler z rodzynkami
- Surówka z białej kapusty
- Surówka z czerwonej kapusty
- Staropolska kapusta zasmażana
- Warzywa grillowane
- Warzywa glazurowane miodem
- Warzywa przygotowane na parze
- Mizeria
- Mix sałat
- Surówki sezonowe
Zimna płyta
- Półmisek wędlin i mięs pieczonych
(szynka wiejska, pasztet, karczek pieczony, schab po staropolsku, galantyna drobiowa, boczek rolowany, roladka z indyka z owocami suszonymi)
- Sałatki (2 do wyboru)
jarzynowa, gyros, ryżowa z tuńczykiem, makaronowa, grecka, porowa
- Sosy do zimnej płyty (2 do wyboru)
chrzanowy, musztardowy, czosnkowy, tzatziki, słodko-kwaśny, meksykański, holenderski, musztardowy, tysiąca wysp
- Galaretki (2 do wyboru)
drobiowa, wieprzowa, warzywna, galantyna wiosenna, schab w galarecie
- Ryba (1 do wyboru)
ryba po grecku, śledź po kaszubsku, śledź po japońsku, śledź w zalewie octowej, tatar rybny z orzechami
- Jajka faszerowane musem (2 do wyboru)
chrzanowym, pieczarkowym, musztardowym, tuńczykowym, paprykowym
Napoje
- kawa
- herbata
- pepsi
- mirinda
- 7up
- tymbark
- oranżada
- soki w dzbankach
Słodkości - na stół
- ciasta domowego wypieku na paterach
- owoce na paterach
Dodatki specjalne
- STÓŁ WIEJSKICH WYROBÓW
(kiełbasa wiejska, kabanosy, szynka z kością, kura nadziewana, pasztet ze śliwką, jaskółcze gniazda, , kaszanka, schab wędzony, salceson, boczek pieczony z musztarda francuską, ogórki, smalec, pieczywo,)
- PÓŁMISEK SZLACHECKI -
(devolay, tradycyjny schabowy, filet drobiowy w płatkach kukurydzianych, chruścik drobiowy, kieszeń a-la dworek)
- STAROPOLSKI STÓŁ -
(Mix pierogów, żeberko w kapuście, golonko w piwie - podane w bemarze, żurek staropolski podany w kociołku)
- PACZKI Z CIASTEM DLA GOŚCI WESELNYCH
- TORT
- FONTANNA ALKOHOLOWA (wino) 2 fontanny
- FONTANNA CZEKOLADOWA (czekolada, pianki, rurki)
- ŁOSOŚ FASZEROWANY - wycena indywidualna
- BUFET WEGETARIAŃSKI - wycena indywidualna
- BUFET FINGER FOOD - wycena indywidualna
- CANDY BAR
Atrakcje weselne
- POKAZ FEJERWERKÓW
- FOTO-BUDKA
- BARMAN
- ANIMATORKA DLA DZIECI
- FLORYSTKA
- AUTOKAR DLA GOŚCI
- SAMOCHÓD DO ŚLUBU
- ZESPÓŁ MUZYCZNY
- DJ
- ...
(Przystawka, Obiad, 3 cieple kolacje, deser, zimna płyta, napoje, owoce, słodkości, wiejski stół)
Przywitanie gości lampką wina musującego.
Przystawka(do wyboru)
- Szparagi w wiejskiej szynce zalane złocistym sosem
- Wędzony Łosoś podany na złocistej grzance w towarzystwie wykwintnego sosu na bazie czerwonego wina z „kawiorem” limonkowym
- Nadziewane rożki z szynki z musem chrzanowym i wiejskim jajkiem podane z chipsem
- Pierś swojskiego kurczaka marynowana w sosie balsamicznym podana na chrupiącej salacie lodowej
Zupa(do wyboru)
- Złocisty rosół podany z domowym makaronem.
- Koperkowa z kluseczkami i knedelkami drobiowymi
- Aksamitny krem pomidorowy, podany z makaronem z pieczonej tortilli.
- Zielony krem brokułowy z chipsem bekonowym i prażonymi pestkami słonecznika.
- Dworska krem szparagowy z talarkami drobiowymi.
- Krem z leśnych grzybów serwowany z ziołowymi francuskimi grzaneczkami
- Królewski rosół przygotowany z 3 rodzajów mięsa podany z kołdunami i kolendrą
- Krem z cukinii z plastrami wędzonego łososia podany z groszkiem ptysiowym i chipsem z marchewki
Danie główne(do wyboru)
- Kieszeń drobiowa nadziewana szpinakiem i serem feta podana na aksamitnym sosie.
- Soczysty medalion z indyka, zapiekany z serem pleśniowym podany w towarzystwie duszonych pieczarek.
- Schab nadziewany wykwintnym farszem chrzanowo -żurawinowym, podany na domowej konfiturze przygotowanej z czerwonej cebulki.
- Soczysty karczek marynowany i pieczony w ziołach staropolskich, podany z lekkim sosem myśliwskim.
- Marynowany filet z wiejskiego kurczaka w złocistym cieście francuskim, nadziewany żółtym serem, podany z łagodnym sosem paprykowo-pomidorowy .
- Zawijaniec świętokrzyski - szyszka drobiowa (zeppelin) nadziewana farszem poprószona płatkami migdałowymi.
- Pieczone talarki z najlepszego schabu z sosem kurkowo-śmietanowym.
- Ryba po szlachecku- marynowany w ziołach dorsz, pieczony i podany w towarzystwie zielonego makaronu wraz z sosem limonkowym z nuta trawy cytrynowej.
- Warkocz schabowy długo marynowany w rozmarynie, pieczony i podany w towarzystwie sosu z leśnych grzybów.
- Wolno grillowana pierś z kurczaka zapiekana z owocami i serem podane z różowym sosem andaluzyjskim.
- Sztufada wołowa nadziewana warzywami i wędzonką w sosie własnym
- Zrazy wołowe w towarzystwie papryki i duszonych pieczarek, podane z ciemnym sosem pieczeniowym
Dodatki do dań głównych
- Młode ziemniaczki z koperkiem
- Purée ziemniaczane
- Ćwiartki z ziemniaczków z czosnkiem i tymiankiem
- Kluski śląskie
Deser(do wyboru)
- lody waniliowe w musie malinowym z odrobiną śmietany
- sałatka owocowa podana z gałką lodów i gorącymi wiśniami
- jabłuszko rajskie pieczone z bakaliami z gałką lodów waniliowych oblane miodem i prażonymi migdałami
- gruszka po królewsku w ajerkoniaku z gałką lodów waniliowych oblanych sosem czekoladowym
- deser panna cotta podany na musie malinowym
- tiramisu z biszkoptem i nuta ameretto
- domowa szarlotka z orzechami i miodem podana i lodami bakaliowymi
- płonące naleśniki z owocami
Kolacja I(do wyboru)
- Szaszłyk szlachcica - drobiowy lub z wieprzowy przekładany marynowanymi warzywami i chrupiącym boczkiem podawany z sosem 1000 wysp
- Schab pieczony z suszoną śliwką marynowaną żubrówką w towarzystwie sosu z pieczonego jabłka i miodu pitnego
- Chrupiące nuggetsy podane z sosem czosnkowym lub sosem meksykańskim.
- Sakiewka wieprzowa nadziewana szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami
- Grillowana soczysta pierś z indyka podana z glazurowanym porem na sosie musztardowo-miodowym
- Gniazda kukułcze siekana wieprzowina podana z jajkiem, plastrem szynki wiejskiej, panierowana
- Schab panierowany otrębami owsianymi podany z widgetami ziemniaczanymi.
Kolacja II(do wyboru)
- Grillowane paseczki z piersi indyka podane z kapustą pekińską i przyprawami śródziemnomorskimi w towarzystwie sosu cacyki, podane na złocistej grzance
- Mięsne żeberko marynowane grzańcem galicyjskim i goździkami, glazurowane miodem gryczanym podane z kapustą staropolską.
- Kotlet gorgon-blue z szynką i serem królewskim
- Płonący udziec podany z kaszą jęczmienną boczkiem i cebulą.
- Faworki schabowe panierowane z bekonem podane z sosem chrzanowy.
- Schab po szlachecku z pieczarkami w towarzystwie zielonego groszku i jajka
- Udko z kurczaka bez kości faszerowane kapustą włoską, ryżem i warzywami z sosem z zielonego ogórka
- Gulasz strogonow
- Kwaśnica na wędzonym żeberku
Kolacja III(do wyboru)
- Żurek staropolski podany z kulkami mięsnymi, ziemniaczkami i skwarkami.
- Tradycyjny barszcz czerwony, podany z pasztecikiem z ciasta drożdżowego i nutą czarnuszki.
- Staropolski mięsny kociołek podany z czosnkowymi grzankami i kluseczkami kładzionymi
- Eskalopki z szynki w delikatnej tempurze
- Bogracz z kładzionymi kluseczkami
- Zeppelin z wykwintnej wieprzowiny podany z mozzarellą i suszonymi pomidorami
- Staropolski bigos z grzybami leśnymi i dług dojrzewającą dziczyzną w towarzystwie jałowca
Dodatki do kolacji(do wyboru)
- Młode ziemniaczki z koperkiem
- Talarki ziemniaczane
- Purée ziemniaczane z dodatkiem z zielonego groszku
- Ziemniaki opiekane po staropolsku (cebulka, boczek, pieczarki)
- Rosti ziemniaczane (szwajcarskie placki z ziemniaków)
- Purpurowe kaszotto
- Rizotto z warzywami
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Frytki
Surówki(do wyboru)
- Buraczki na ciepło z pestkami słonecznika
- Młoda kapusta zasmażana
- Marchewka z ananasem
- Ćwikła z chrzanem
- Seler z rodzynkami
- Surówka z białej kapusty
- Surówka z czerwonej kapusty
- Staropolska kapusta zasmażana
- Warzywa grillowane
- Warzywa glazurowane miodem
- Warzywa przygotowane na parze
- Mizeria
- Mix sałat
- Surówki sezonowe
Zimna płyta
- Półmiski z wędlinami i pieczonymi mięsami
(szynka wiejska, pasztet, karczek pieczony, schab po staropolsku,
- galantyna drobiowa, boczek rolowany, roladka z indyka z owocami suszonymi)
- Sałatki (2 do wyboru)
jarzynowa, gyros, ryżowa z tuńczykiem, makaronowa, grecka, porowa
- Sosy do zimnej płyty (2 do wyboru)
chrzanowy, musztardowy, czosnkowy, tzatziki, słodko-kwaśny, meksykański, holenderski, musztardowy, tysiąca wysp
- Galaretki (2 do wyboru)
drobiowa, wieprzowa, warzywna, galantyna wiosenna, schab w galarecie
- Ryby (2 do wyboru)
ryba po grecku, śledź po kaszubsku, śledź po japońsku, śledź w zalewie octowej, tatar rybny z orzechami
- Jajka faszerowane musem (2 do wyboru)
chrzanowym, pieczarkowym, musztardowym, tuńczykowym, paprykowym
Napoje
- kawa
- herbata
- pepsi
- mirinda
- 7up
- tymbark
- oranżada
- soki w dzbankach
Słodkości - na stół
- ciasta domowego wypieku na paterach
- owoce na paterach
Stół wiejski
- kiełbasa wiejska
- kabanosy
- szynka z kością
- kura nadziewana
- pasztet ze śliwką
- kaszanka,
- schab wędzony
- salceson
- boczek pieczony z musztarda francuską
- ogórki kiszone lub małosolne (zależnie od pory roku)
- smalec ze skwarkami
- chleb wiejski
Dodatki specjalne
- STÓŁ WIEJSKICH WYROBÓW
(kiełbasa wiejska, kabanosy, szynka z kością, kura nadziewana, pasztet ze śliwką, jaskółcze gniazda, , kaszanka, schab wędzony, salceson, boczek pieczony z musztarda francuską, ogórki, smalec, pieczywo,)
- PÓŁMISEK SZLACHECKI -
(devolay, tradycyjny schabowy, filet drobiowy w płatkach kukurydzianych, chruścik drobiowy, kieszeń a-la dworek)
- STAROPOLSKI STÓŁ -
(Mix pierogów, żeberko w kapuście, golonko w piwie - podane w bemarze, żurek staropolski podany w kociołku)
- PACZKI Z CIASTEM DLA GOŚCI WESELNYCH
- TORT
- FONTANNA ALKOHOLOWA (wino) 2 fontanny
- FONTANNA CZEKOLADOWA (czekolada, pianki, rurki)
- ŁOSOŚ FASZEROWANY - wycena indywidualna
- BUFET WEGETARIAŃSKI - wycena indywidualna
- BUFET FINGER FOOD - wycena indywidualna
- CANDY BAR
Atrakcje weselne
- POKAZ FEJERWERKÓW
- FOTO-BUDKA
- BARMAN
- ANIMATORKA DLA DZIECI
- FLORYSTKA
- AUTOKAR DLA GOŚCI
- SAMOCHÓD DO ŚLUBU
- ZESPÓŁ MUZYCZNY
- DJ
- ...
Rezerwacje: tel. +48 787 865 549 |
Email: raclawice@szlacheckidwor.com.pl |
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Szlachecki Dwór w celu otrzymywania informacji handlowych, o których mowa w art. 10 ustawy z dn. 18.07.2002 Świadczeniu usług drogą elektroniczną, przesyłanych przez Szlachecki Dwór.
Szlacheckidwor.com.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projektowanie stron www.iPolska.com.pl
Wypełnij poniższy formularz, a my skontaktujemy się z Tobą zwrotnie w kwestii ustalenia terminu.